Ieri a fost despre ei, #KastelaniiBrasoveni

Postat in Alte activitati Kastel , Despre Kastel , Evenimente , HappyBox , Kastelani , Programe sociale Kastel in Dec 20, 2021

Ieri a fost despre ei, #KastelaniiBrasoveni. Despre sărbătoare, tradiții, colinde și Moș Craciun dar și despre echipa și implicare.

A fost minunat sa le vad bucuria pe fețele lor. Este minunat sa ii vezi uneori plângând de fericire și mulțumire pentru ca le-a ieșit ceva frumos... 

Evenimentul Treasure Hunt "În Căutarea lui Moș Crăciun" a fost gândit și realizat 100% de #KastelaniiBrasoveni. Nu dorm nopțile, uneori se ciondanesc dar au o determinare incredibila sa schimbe ceva. Ieri, prin organizarea acestui eveniment, au adunat bani de dulciuri pentru #HappyBox - cadoul pentru copiii mai sărmani. 

Și ieri au fost fantastici. 

Este spectaculos sa ai un final de eveniment cu un Tir luminat "cantacios" de colinde și un Moș Crăciun ce împarte premii în Piața Sfatului iar asta s-a întâmplat și datorita sponsorului Speed & Trust - Transport orice marfa - NO Coronavirus   dar și a viceprimaritel Flavia Boghiu   care a aprobat toată nebunia asta frumoasa în mai puțin de o săptămână jumate.

Au avut aproape 100 de participanți iar la premiere alte câteva sute citeau pe Roll-upurile asociatiei Kastel despre "Profesor pentru o ora"

Luna viitoare povestim in joaca despre #Unire. În februarie despre #dragoste iar în martie despre #primăvara.
orice ajutor conteaza

Implica-te alaturi de noi.

Educația reduce numărul asistaților social și totodată infracționalitatea.